Vaistokondition

Vaistokondition – din träningscoach online

​VaistoKondition AB erbjuder träningsprogram online för dig som har begränsat med tid för träning. Vi är specialister på konditionsidrotter och brinner lite extra mycket för löpning, cykling, längdskidåkning, simning, triathlon och swimrun.

Alla våra träningsprogram är individanpassade och baseras på etablerad idrottsforskning. Oavsett vilket av våra träningsprogram som du väljer får du kontinuerlig återkoppling som ger dig rätt förutsättningar att nå dina träningsmål. Vi anpassar ditt träningsprogram för en eller flera konditionssporter, vilket gör att ett träningsprogram från VaistoKondition passar perfekt för dig som exempelvis ska genomföra En Svensk Klassiker (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet).

I alla våra träningsprogram för konditionsidrotter ingår:

  • -Egen personlig coach
  • -Individanpassat träningsprogram som baseras på etablerad idrottsforskning
  • -Återkoppling och analys av träningspass
  • -Löpande kommunikation med din personliga coach via videosamtal, telefon, mail eller chatt
  • -Kraftfull träningsplattform som ger dig åtkomst till ditt träningsprogram via app och hemsida

All coaching sker 100% på distans, för att göra det så bekvämt som möjligt för dig. Träningsprogrammen är givetvis också godkända för att användas med ditt friskvårdsbidrag.

Träningsblogg

Utöver våra träningsprogram har vi en träningsblogg (VaistoBloggen) där vi löpande publicerar artiklar om konditionsidrotter såsom löpning, cykling, simning, längdskidåkning och triathlon/swimrun. Vi skriver även artiklar om pulsträning, allmän träningslära och kosttillskott för konditionsidrottare. Majoriteten av artiklarna utgår från idrottsforskningen och syftet med träningsbloggen är att öka din kunskap för att göra dig till en uthålligare atlet.

Läs mer om Vaistokondition på deras hemsida
https://vaistokondition.se/
https://vaistokondition.se/blogg/