Quality Unlimited AB

Gör valet av snickare enkelt!

En tjänst som förenklar ditt val av professionella hantverkare.

Snickare.se - vi för samman dig  och yrkesverksamma snickare

Vi hjälper dig att hitta den bästa offerten från snickare i närheten av dig, oavsett var du bor i Sverige. Du beskriver vilken tjänst du vill ha hjälp med via vårt formulär, sen  kontaktar vi dig med offert från olika lokala och av oss godkända firmor. På detta sätt får du hjälp av en professionell snickare och du undviker dumma olyckor med cirkelsåg eller motorsåg. 

Hitta en snickare som hjälper dig att installera köket

Kostnadsfritt, smidigt och tryggt

Tjänsten Snickare.se är kostnadsfri och enkel, vilket gör den smidig för alla parter. Du får endast offert från intresserade hantverkare inom och i närheten av ditt postnummer. Detta gör att du slipper förklara vad du är i behov av flera gånger enbart för att höra att företaget inte har tid med ditt projekt. Snickerifirman får snabbt överblick av ditt projekt  så att de snabbt och träffsäkert kan skapa bra offert. Allt från montering av väggar till enklare arbeten med tigersåg. På så sätt sparar både du och hantverkarna tid och pengar. Så istället för att Googla "snickare Malmö", "snickare Göteborg" eller "snickare Stockholm" så är du välkommen att göra din sökning enkelt med oss. Vi har täcker även mindre städer såsom Umeå, Linköping och Uppsala.

Självklart så har anslutna företag genomgått en kontroll där vi bland annat kollat att F-skattesedel finns. Det är ett krav från oss så att våra användare kan känna sig trygga.

Få snabbt flera offerter på kostnaden för att lägga ett nytt golv

Företag med säte i Trollhättan

Företagen bakom sajten har utvecklat och drivit olika typer av tjänsteföretag och de arbetar från Trollhättan. Snickare.se drivs tillsammans med Comp Media AB (Dorunner.se). 

Om du undrar över något gällande deras tjänst så kan du enkelt nå dem via email eller telefon:

Hemsida: www.snickare.se
Email: info@snickare.se
Telefon: 08 - 580 800 05 
Måndag-Fredag 09.00-17.00