Seodev AB

Samlingslån – Samla dina lån, förbättra din ekonomi

Samlingslån.se drivs och ägs av Seodev, ett litet företag som främst driver olika ekonomisidor. Med över 10 års erfarenhet i branschen, är vi bland de med mest erfarenhet som är aktiva idag.

Sajten skapades i syfte att ge unika råd när det kommer till frågor rörande samlingslån. Vi märkte att många hade samma problem, man behövde sänka sina räntor och där en enkel ansökan inte hjälpte. Det behövdes mer.

Eftersom konsekvenserna kan bli dyra om man inte har en plan vid samlingslån, har vi skapat denna sajt för att göra informationen mer tillgänglig och lättförståelig för alla låntagare. Att samla lån utan uc och krediter ska inte vara svårt, även om man har dålig kreditvärdighet.

Förbättra din kreditvärdighet

Om man befinner sig i en situation där man är i behov av att förbättra sin kreditvärdighet inför en eventuell låneansökning, finns det ett par faktorer som bör känna till. Allt från hur man kan ta del av sitt eget kreditbetyg eller så kallade UC-score, till de detaljerade råd och tips hur man ska gå till väga för att förbättra sitt betyg. På sajten finns ett antal steg och åtgärder man kan med fördel använda sig av för att förbättra sin situation.

Kreditupplysningar kan försämra ens chanserna till lån

När man fyller i och skickar in en kreditansökning tas det alltid någon form av kreditupplysning. Via kreditupplysningen får kreditgivaren information för att kunna utvärdera din kreditvärdighet. Sedan med hjälp av denna upplysning kan de gå vidare och göra en riskbedömning av din ekonomiska situation.

Det många inte känner till är att många synliga kreditupplysningar kan det vara till nackdel för dig vid en ny ansökning. Banker och kreditgivare anser att en personer som regelbundet ansöker om nya lån och krediter kan vara en riskkund. Detta kan i många fall leda till att de säger nej till din ansökan enbart baserat på antal synliga kreditförfrågningar.

Befinner man sig i en sådan sist är det främst till förmedlare av samlingslån och aktörer som erbjuder lån utan UC som man i huvudsak kan vända sig till. Över tid kan man sedan förbättra sitt kreditbetyg och få bättre ränta.

Några av de mest populära ämnena på Samlingslån.se:

För att komma i kontakt med oss, använd någon av följande alternativ:

Öppettider:
Mån-Fre 08.00-17.00

Samlingslån.se / Seodev AB
Organisationsnummer: 556865-3967
Stortorget 34
392 31 Kalmar