Comparico AB

Låneguiden – Välj belopp, jämför långivare och ansök om lån

Låneguiden drivs av passionerade och erfarna personer som har utvecklat användarvänliga jämförelsetjänster under lång tid. Varje år hjälper vi flera tusen människor att spara pengar genom våra smarta jämförelser, guider samt frågor och svar.

Låneguiden ägs av Comparico AB som är ett bolag med fokus på content marketing och lång erfarenhet av att utveckla och förvalta olika typer av jämförelsetjänster. Vi värderar långsiktiga samarbeten med bra varumärken och sätter användarvänligheten i första hand.

Några exempel på våra mest besökta sidor

Låneguiden är en av Sveriges ledande guider för finansrelaterade frågor och finns till för att hjälpa dig med allt du behöver veta om lån och krediter. Här hittar du över 200 guider och artiklar samt möjligheten att jämföra bland alla stora långivare på den svenska marknaden för att du ska hitta ett lån med villkor som passar dig.

På Låneguiden får du som låntagare hjälp med ett mer ansvarsfullt låntagande för att du ska slippa hamna i en situation där du inte har möjlighet att betala tillbaka dina krediter. Då är det bra för dig att veta om och förstå vilka konsekvenser uteblivna återbetalningar innebär. På sidan finns därför recensioner, guider och jämförelser för att du ska få möjlighet att ta bra ekonomiska beslut.

Vill ni komma i kontakt med oss eller är intresserade av att bli vår nya samarbetspartner kan ni kontakta oss på:
E-postadress: [email protected]
C/O Comparico AB
Salagatan 16 A
753 30 Uppsala
Org nr: 556851-2312