Dios Investment AB

Kreditlån – jämförelser, guider & tips från experter

Kreditlån är en informativ jämförelsesajt för allt som har med kreditlån – också kallad kontokredit – och kreditkort.

Webbplatsen ägs och drivs av Dios Investment AB som är ett företag med lång erfarenhet av jämförelsesajter i diverse marknadssegment, bland annat inom finans. På Kreditlån.com kan du jämföra Sveriges bästa kreditgivare men även läsa mer om viktiga ämnen som riskerna med kreditlån, kraven för att ansöka om krediter samt hur man få ett kreditutrymme även om man har betalningsanmärkningar.

Allt om kreditlån (kontokredit)

En kontokredit, eller kreditlån som det ofta kallas, är en form av lån som fungerar som en kombination av kredit och ett blancolån. Till skillnad från ett kreditkort där du har ett visst kreditutrymme som alltid är samma, är en kontokredit ett specifikt belopp som beviljas i form av kredit.

Som ansökande får du tillgång till hela beloppet direkt och kan använda det efter egen förmåga tills pengarna är slut. Många använder till exempel kreditlån till att finansiera renoveringar, bilköp och andra större utgifter.

OBS! Naturligtvis måste kreditbeloppet (plus ränta) betalas tillbaka till utgivaren.

Allt om kreditkort

På denna webbplats kan du även läsa mer om kreditkort och de bästa kreditkortsaktörerna i Sverige. Här hittar du bland annat guider om resekort, bensinkort och de bästa kreditkorten för dig som shoppar mycket.

Eftersom kreditlån och kreditkort delar många likheter men även har stora skillnader är det viktigt att du förstår skillnaden innan du ansöker om ett kreditutrymme. Du måste nämligen välja rätt sorts kredit baserat på dina behov.

Besök kreditlån.com för att lära dig mer om de bästa kreditgivarna samt hur du ansöker om olika sorters kredit.

Kontakta webbplatsen

Dios Investment AB:
559150-4260
Bergavägen 13
254 66 Helsingborg
Kontakt: [email protected]