JC Flytt & Städ – Din fullständiga flyttfirma i Skåne

JC Flytt & Städ är en flyttfirma med huvudkontor i Helsingborg fast med verksamhet över hela Skåne samt södra Halland, Blekinge och Småland. Det är en heltäckande flyttfirma vilket betyder att du kan hjälpa dig med hela flyttprocessen från packning till flyttstädning och möbelmontering.

Professionell flytthjälp för bra priser

JC Flytt och Städ är en etablerad flyttfirma med ett stort team erfarna flyttgubbar som regelbundet utbildas i effektiv flyttning, kundbemötande och kundtjänst. Detta gör företaget för att försäkra att deras tjänster alltid utförs på bästa möjliga sätt med kundens behov i fokus.

Att flytta är tidskrävande och något de flesta vill göra så smidigt som möjligt. Om det stämmer in på dig bör du anlita en flyttfirma så att du istället kan lägga tid på att planera och inreda i ditt nya hem.

Även om JC är baserade i Helsingborg så arbetar de aktivt i hela Skåne med omnejd. Och till skillnad från andra liknande flyttfirmor tar JC Flytt inte ut extra avgifter för utkörning till orter. Du betalar med andra ord alltid lika mycket som du gör för en lokal flyttfirma, skillnaden är att du får tillgång till en av södra Sveriges bästa firmor.

Erbjuder även flyttstäd, packning, möbelmontering och avfallshantering

Som en så kallad heltäckande flyttfirma erbjuder JC Flytt och Städ mer än bara klassiska flyttjänster. Du kan till exempel boka flyttstädning i samband med att du tömmer bostaden. Då kommer ett team med professionella städar hem till dig och rengör hela bostaden från tak till golv enligt konstens alla regler.

Vidare kan firman hjälpa dig med flyttpackning och montering av möbler i den nya bostaden. På så sätt slipper du lyfta ett finger under hela processen och kan istället lämna över ansvaret till proffs med mångårig erfarenhet. Slutligen kör de gärna allt avfall och alla sopor som blir över efter flytten till närmaste återvinningsstation.

Du betalar extra för alla ytterligare tjänster du lägger till men kan alltid lita på att priset är rättvist och transparent så att du alltid vet vad du betalar för, hur mycket och varför.

Hör av dig till JC Flytt idag för att få en kostnadsfri offert!

Kontakta JC Flytt och Städ:

Telefon: 042 55 777

Hemsida: www.jcflytt.se