Tjäna mer pengar med annonsnätverket HOLID

Med Holid blir du uppkopplad mot Sveriges premium-annonsörer och får ett fast pris för dina annonsvisningar.

  • Få betalt på CPM!
  • Helt automatiserat
  • Hög 'fill rate' med bild och text-annonser
  • För dig med minst 100.000 sidvisningar i månaden

Har du en hemsida där trafiken är hög men få konverterar? Testa Holid. Direkt koppling till Sveriges största annonsörer och fast betalning per annonsvisning.

Små till medelstora publicister

Holid’s affärside är att hjälpa små till medelstora publicister med automatisering, effektivisering och sammankoppling med de senaste möjligheterna inom den programmatiska världen för annonsering på kundens siter. Kunden är publicisten som vi samarbetar med i uppsättningen av vilka format som vi ska få till förfogande och därmed sätta upp annonser på. Efter en överenskommelse av format så börjar vårt arbete med optimering och försäljning åt kunden. Allting köps i dagsläget på CPM(Cost per mill).

Optimering

Det finns väldigt mycket mer hos en site än annonsutrymmet den erbjuder och antalet besökare som passerar. De flesta mindre till medelstora siterna besitter en nisch eller en speciell datakomponent som annonsörerna är villiga att betala för. Holid drar nytta av denna till fullo genom direkta samarbeten, samarbeten med annonsnätverk och främst optimering av SSP system som kan jämföras med en annonsbörs.

Ger inte dina affiliate-samarbeten tillräckligt betalt? Testa Holid. Direkt koppling till Sveriges största annonsörer och fast betalning per annonsvisning.

Exempel på bra annonsplaceringar. Några populära format är 300x250, 320x320 (Mobil). 980x240, 980x120 (Desktop).